.. no ei nyt sentään ku on koirasta kyse. Mutta lupasin laittaa kuvia Sirusta uimassa. Joten alla muutama kuva.

Ekat kuvat on otettu kun oltiin Roopen luona ja samalla se oli Sirun ensimmäinen uintireissu. Ja kyllä Sirulla oli mukavaa. Ei millään ois halunnu tulla vedestä pois. Voitaski joku päivä ajella Roopelle kylään.

Sirulla on snorkkeli =)

1632000.jpg

Siru komensi Roopea aivan älyttömästi tuolla reissulla. En tiiä komensiko se sitä veteen vai vedestä pois. Joka tapauksessa saatiin Hennan kans hyvät naurut.

1632033.jpg

1632002.jpg

1631999.jpg

Sitten ollaan vanhempieni luona. Siinä menee tommonen pikkunen oja jossa Siru käy välillä vilvoittelemassa. Jos Sirua ei pihalla näy eikä tuu huutelemalla luokse niin sen löytää vedestä.

1632021.jpg

Ja viimeiseen uintikuvaan on päässyt mukaan myös äitini kissa Ässä. Ihana poika. =) Siru ja Ässäkin tulee jo paremmin toimeen mutta välillä Sirun meno on liian rajua Ässän makuun.

1632030.jpg

Sitten.. meidän isi tekee paremman telineen ku teidän isi. Eli Sirulle ruokailuteline. Siinä on vasta pohjamaali joten se täytyis vielä maalata. Ja iskä hoksas laittaa vesikipon ylemmäs ettei Siru tiputtele ruokaa sinne. En minä vaan ois älynny. Ja huomatkaa miten kauniisti jalat on laitettu kierteelle. Eikös herätä kateutta? =)

1632009.jpg

Sitten vielä pari kuvaan kun Siru pelaa jalkapalloa. Parempi kuin Beckham. =)

1632014.jpg

1632011.jpg

Ja vielä kuulumisia. Eli ollaan käyty pari kertaa Tytin pitämässä koirakoulussa ja voi vitsi että oon tyytyväinen. Aivan eri luokkaa kun koirakoulu missä aikaisemmin kuljettiin. Ihanaa kun oikeasti tuntuu että siitä on hyötyä.

Ilmottauduttiin seuraavan näyttelyyn joka ois tän kuun lopulla haukiputaalla. Saas nähdä miten meille siellä käy. Edellisestä näyttelystä oon nyt saanu kuvia mutta pitäs hieman muokata niitä että voisin laittaa ne tänne.

Koirulille kuuluu hyvää mutta mulle hieman huonompaa. Oon ollu hieman yli vuoden nykyisessä työpaikassani ja nyt valitettavasti jään työttömäksi sieltä yt-neuvottelujen kautta. Tilanne harmittaa äärettömän paljon koska pidin työstäni. Toivottavasti löydän jotain muuta pian tilalle. Tai ehkä haen opiskelemaan. Haaveenani on ollut jo monta vuotta opiskella viittomakieltä. Ehkä nyt ois sen aika.

Toivottavasti muistin kirjoittaa kaikki kuulumiset.

Mutta ensi kertaan

Katjuska