Moi kaikille!
Käytiin Sirun kans ekaa kertaa näyttelyssä ja tosi hyvin meni. Menin jopa ite kehään vaikka uhkailin että en mene ku jännitän niin paljo. Ei se ollutkaan ollenkaan paha kokemus. Siru käyttäyty paremmin ku uskalsin edes odottaa. Kovasti pitää vaan harjotella kehäkäyttäytymistä.
Eli me tultiin neljänneksi kun oli viis koiraa. Tuomarina Marjo Järventölä. Alla arvostelu.
"Hyväntyyppinen, hieman pulskassa kunnossa esitetty narttupentu joka saa vielä kasvaa raajakorkeuttaan. Hyvin lupaava nartun pää, jossa kaunis ilme ja hyvä maski. Hyväasentoinen kaula. Lupaava rintakehä. Hieman pitkä lanneosa. Erinomainen raajaluusto. Hieman niukat etu- ja erinomaiset takakulmaukset. Liikunnassa pentumaista löysyyttä. Hyvin lupaava karva ja väri. Rinnassa valkea merkki. Kaunis häntä. Miellyttävä luonne, mutta tarvitsee kehätottumusta."
Mun mielestä todella hyvä arvostelu. Nyt meidän täytyy kovasti vaan harjoitella jotta Siru käyttäytys vielä paremmin seuraavalla kerralla. Tosin heräsin vähän myöhään tähän näyttelyhommaan ku en ollu aluksi niistä kiinnostunu ollenkaan niin siksikin jääny harjoittelu vähälle.

Onnittelut myös Sirun siskoille. Arvostelut voi lukea kasvattajan sivuilta.
Lisään tänne kuvia kunhan saan niitä. Ja kunhan saan siirrettyä kuvia kamerasta koneelle niin näette Sirun ensimmäistä kertaa uimassa.

Ensi kertaan.
Katjuska