Hellou!

Siru on todellakin sellainen viikari etten oo kerenny blogia päivittään. Illat menee koiran kans peuhatessa ja vielä muuttolaatikoitakin purkaessa.

Eli Siru.. Tirppana...Oon aika vakuuttunu että hän on puoliksi koira ja puoliksi tasmanian tuholainen =)

On syöny koko viikon hyvin ja paino on noussu kivasti. Ulkoa syö lehdet, multapaakut, omat kakat. Ja kaiken muun terveellisen.

Yöt nukkuu hyvin. Onneksi =)

Hihnassa osaa olla vaihtelevalla menestyksellä. Riippuen miten paljo muuta kiinnostavaa on.

Autossa matkustaa nätisti. Aluksi saattaa muutaman kerran "vinkasta" ja sitte asettuu nukkuumaan.

Iltaisin koirulla on huvina vesileikit.. eli kauhoo vesikupin tyhjäksi tassuilla ja kattelee kun mami siivoaa. Paitsi eilen kun yritin pitää sen muuten kiireellisenä. Helpommin sanottu kuin tehty =)

Virtaa lapsukaisessa riittää hermostumiseen asti. Mulla on muutama mustelma käsissä kun koiruus on kokeillu josko maistuisin hyvältä. En varmaankaan maistu hyvältä mutta kuulostan pahalta kun kipu iskee käteen ja joskus jalkaankin.

Lemppari leluna on pehmolelu siili. Ja OLI tennispallo ja OLI semmoinen kissoille tarkoitettu "putki". Pitäs löytää lisää leluja jotka sitä oikeesti kiinnostas. Mieluummin se seuraa mitä minä teen. Kun meen tiskaamaan niin se saattaa tulla jalkoihin nukkumaan.

Eka viikko oli rankka mutta siitä selvittiin. =)

Toinen viikko on lähtenyt liikkeelle huomattavasti paremmin, ollaan jo hiemen totuttu toisiimme ja rutiinit alkaa olla selvänä.

Laitetaanpas tähän loppuun vielä kuva Sirusta autossa. Yritän päivitellä blogia ahkerammin. Kovasti tuosta koirusta ainakin juttua piisais. Se kun ehtii joka paikkaan.

1057966.jpg

Ensi kertaan.

Katjuska