Hellou kaikille!

Olen jo toipunut kuumesta sen verran että voisin pikaisesti jotain tänne kirjoittaa.

Muistaakseni lauantaina minulla kävi ihastuttavia vieraita. Ja he toivat minulle lahjan. Kyseessä oli koiran vauvakirja jonka on kirjoittanut Hanne Asplund ja Lea Virolainen.

 1027517.jpg

En edes tiennyt että moisia on olemassa. Kiitän lahjasta ja lupaan parhaani mukaan sitä täyttää. Kirjan sisäkanteen oli taiteiltu hienosti koiruuden nimi. Tästä kiitos Helinälle. Alla oleva kuva on todella huono laatuinen kun se on otettu kännykällä paremman kameran puutteessa. Siitä hyvä vinkki joululahjaksi ja onhan tuparitkin tulossa. Mutta eiköhän siitä selvän kuinka hienosti nimi on taiteiltu.

 1027533.jpg

Selailin kirjan tietenkin heti läpi. Kaikin puolin ihastuttava. Sukupuun täyttäminen tosin voi olla hieman hankalaa. Laatikot joihin nimet pitäisi laittaa on aivan liian pienet. Ainakin jos aikoo kennelnimen saada siihen mahtumaan. Mutta muuten oikein miellyttävä.

Tässä ihan tämmöinen pikainen kirjoitus. Nyt täytyy mennä pakkailemaan loput tavarat. Huomenna ois muutto edessä ja perjantaina haen koirun mun luo. Siitäpä kirjoittelenkin sitten viikonloppuna lisää. Ja ostoksistakin on kertomatta. Kävin ystävien kanssa ostamassa kaikkea mukavaa Sirulle. Mutta kerronpas siitäkin reissusta viikonloppuna.

Viikonloppua odotellessa!

Katjuska