Moikkis taas pitkästä aikaa.

Ollu kiirusta ja puhtaasti laiska etten oo saanu kirjoiteltua.

Mutta kuulumisia... Siru on taas hieman kasvanut, aivot tosin hieman jälkijunassa. Ekat juoksut on menossa(ilmeisesti?)... Vauvasta on tullu jo iso tyttö =)

Ollaan käyty muutamaan otteeseen leikkimässä leo Roopen kans. Siinä on sitte ihana poika. Tosi kiltti ja aivan valtavan iso. Laittelen kuvia näistä kaveruksista kunhan saan siirrettyä kuvia koneelle.

Siru vielä hieman vetää hihnassa niin ajattelin kokeilla räminäpurkkia jota on kovasti kehuttu. Reppana vaan säikähti sitä niin paljo ettei suostunu sen jälkeen liikkumaan vaan pisti maate. Tuota ei siis enää kokeilla. Kokeilinkin eilen lenkillä muita juttuja ja ihan hyvin tuntu menevän. Vielä kun sais ohitukset onnistuun. Mutta niitä mennään harjoittelemaan rannikolle ystävän luokse. Eiköhän neki sitte luonnistu.

Hakua kokeiltiin Sirun kans ja ihan hyvin tuntu menevän. Vauhdilla lähtee etsimään mutta ei malta pysyä haettavan luona. Noh harjoitellaan vähän lisää.

Sirulla on ollut hieman tylsää ilmeisesti mun ollessa töissä. Nimittäin tapetit on syötynä. Mun kauniit uudet tapetit. Ja mun kaunis sohva jonka sain ystäväni vanhemmilta. Täytyy lohduttautua sillä että nuo on vaan tavaroita.. mutta tuo sohva.. *snif*

Mutta tässäpä pikainen päivitys. Yritän laittaa kuvia pian.

Ensi kertaan

Katjuska