Heipä hei kaikille!

Pitkästä aikaa kirjoittelen tänne kuulumisia.

Eli Sirulle kuuluu hyvää. Kovasti neiti kasvaa koko ajan ja pientä rauhoittumistakin on ilmassa. Huom erittäin pientä =) Ja kovasti on tummunu väriltään mutta väritys varmaan muuttuki vielä paljon.

Hampaita käytiin poistattamassa muistaakseni pari viikkoa sitten kun eivät halunneet poistua entisten alta.

Koirakoulussa ollaan käyty pariin otteeseen mutta... se ei ihan vielä luonnistu meiltä. Siru on koko ajan neliveto päällä menossa leikkimään toisten kans. Jospa se vielä helpottus. Sirulle taitaa olla mieluista ku pääsee koulun jälkeen leikkimään parin samojedin kans. Ekalla kerralla tosin oli yksi todella miellyttävä yllätys kun nähtiin myös leo-poika Roope ja tarkoituksena oiski mennä leikkimään Roopen kans mahdollisesti jo ens viikolla. Oli komee poika ja osas olla tosi kiltisti.

Eilettäin käytiin myös rannikolla leikkimässä Ringon kans. Ja sekös vasta oli mukavaa. Alapuolella kuva koiruuksista. Kuva on tosin ekalta kerralta ku käytiin Ringon kans leikkimässä.

1320706.jpg

Laitetaanpas vielä kuva Sirusta kun se on niin kaunis.

1320703.jpg

Ja sitten seuraava kuva ja kirjoitus on omistettu Sirun "kummille".

Meillä on ollu leluista puhetta ja kuinka Lurkki tuhoaa uudet pehmolelut about parissa sekunnissa. Noh minä tulin perjantain ruokatunnilla käymään kotona ja huomasin keittiössä valkoista täytettä. Kauhuissani ajattelin että sohva vai sohvatyynyt, sohva vai sohvatyynyt. Menin olohuoneeseen tarkistamaan vahingot ja huomasin että mikään ei ollut rikki. Hmmm.. Menin takaisin keittiöön ja sitten huomasin mistä täytteet on peräisin...

1320712.jpg

Kyseessä on Sirun lemppari pehmolelu joka sillä on ollu ihan sen ekoista päivistä. Kuinkas ylpee -S- on nyt? Kyllä me vielä kehitytään Lurkin tasolle. Lurkkihan on siis lajin kruunaamaton kuningas. =)

Lopuksi vielä kuva koiruudesta, sohvalla nukkumassa ja pään alla kummin antama nalle. Se on aika mieluisa. (pahoittelen kuvan tasoa)

1320709.jpg

Ensi kertaan.

Katjuska